İlçelerdeki Anma Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bozkurt, Tosya, Küre, Hanönü ve Doğanyurt ilçelerinde etkinlikler düzenlendi.

Bozkurt ilçesindeki etkinlikler 700’üncü Yıl Şehitler ve Gaziler anıtında gerçekleştirildi. Yapılan duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Tosya Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Tosya Müftüsü Mahmut Uluşahan tarafından dua edildi. Daha sonra Abdürrezzak Cami'nde mevlit okundu.

Hanönü Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca hazırlanan program kapsamında şehitlik ziyaret edildi. Merkez Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nde vatan uğruna şehit olanların ruhuna hitaben mevlit düzenlendi. Küre'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri yapıldı. Merkez Akşemsettin Camisi'nde mevlid programı düzenlendi. Protokol üyeleri daha sonra ilçe şehitliğini ziyaret etti.

Doğanyurt’ta da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Yakup Yıldıran Camisi'nde şehitler için Mevlid-i Şerif okundu. Protokol üyeleri, şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti.

AA

Bakmadan Geçme