• Haberler
  • Genel
  • İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-2025 eğitim öğretim yılı Sene Başı İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı 2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi ile başlayıp 2024-2025 yılı 1. dönem eğitim öğretim yılında yapılacak iş ve işlemlerin planlaması ile devam etti. Toplantıda 2024-2025 eğitim öğretim yılı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne ilişkin iş ve işlemler, 2024/53 ve 2024/54 sayılı Genelgeler, okulların ve pansiyonların 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık durumu, yeni ders kitaplarının dağıtımı yer aldı.  Toplantıda görüşülen diğer gündem maddeleri arasında; okullarda güvenliğin sağlanması, taşımalı eğitimde ihale süresi, e-Randevu sistemi, insan kaynakları iş ve işlemleri, özel eğitim iş ve işlemleri,  Projeler (e-Twinning- ERASMUS-Teknofest), TYP hakkında bilgilendirme, Okul sporları, Yüz yüze 100 Çocuk Oyunları hakkında bilgilendirme hususları yer aldı.

İl Müdürü Gümüş; “Geçen dönem başarı bir süreçti. Bizlere olan destekleriniz için teşekkür ederim. Yeni, dinamik bir döneme giriyoruz. Yeni müfredat ile döneme başlayacağız. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulama basamakları için 2-6 Eylül arasında öğretmenlerimize yönelik 47 adet eğitim planladık. Bu programın uygulanmasının takibi sizler tarafından yapılacaktır. Ben Kastamonu'da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin başarılı bir şekilde uygulanacağına inanıyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme