• Haberler
  • İlçeler
  • İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İncelemelerde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İncelemelerde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulunda ve okulun ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Seydiler İlçe Millî Eğitim Müdürü Serhat Keleş ve Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürü; "Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmakla birlikte, onların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirebilecekleri çok yönlü bir okul ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Bu bağlamda, okulumuzun donanımlı sınıfları, laboratuvarları, kütüphanesi ve spor salonu ile öğrencilerimizin en iyi ortamlarda eğitim almasına imkân veren bir mekân olmasını hedefliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda öğrencilerimizin becerilerini artırmak ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi. 

Okul yöneticilerinden okulların fiziki durumu ve 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi hazırlıkları hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Bakmadan Geçme