• Haberler
  • İlçeler
  • İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: 'İlimiz, Milletçe Verdiğimiz Kurtuluş Mücadelesi'nin Mihenk Taşlarından Birisidir'

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: 'İlimiz, Milletçe Verdiğimiz Kurtuluş Mücadelesi'nin Mihenk Taşlarından Birisidir'

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Seydiler Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Seydiler Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Seydiler İlçe Millî Eğitim Müdürü Serhat Keleş ve Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürü; "İlimiz, milletçe verdiğimiz Kurtuluş Mücadelesi'nin mihenk taşlarından birisidir. Mücadelenin en şiddetli yıllarında Kastamonu halkı cesaretini ve yiğitliğini ortaya koyarak destan yazmıştır. Şehit Şerife Bacı'nın ve daha nicelerinin kahramanlıklarının öğrencilerimize aktarılması büyük öneme sahiptir. Bu bilinçle Şehit Şerife Bacı'yı ve kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor; evlatlarımızı yarınlara hazırlayan, onların iyi koşullarda öğrenim görmesi için gayret gösteren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Okul yöneticilerinden okulların fiziki durumu ve 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi hazırlıkları hakkında bilgi alan İl Müdürü kolaylıklar diledi.

Bakmadan Geçme