• Haberler
  • Eğitim
  • İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş'ten, Rektör Er'e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş'ten, Rektör Er'e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er'i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er’i ziyaret etti. Ziyarette uzay bilimleri, pilotaj ve havacılıkla ilgili projeler ve eğitimler ele alınırken, Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kastamonu'daki öğretmen ve öğrencilere yönelik uzay bilimleri, havacılık, pilotaj alanlarında gerçekleştirilen eğitimler ve projeler konusunda verilen desteklerden dolayı Prof. Dr. Rahmi Er’e teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Türk Hava Kurumu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen iş birliğinin yeni projelerle artarak devam edeceğini vurguladı.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’e havacılık alanındaki vizyoner çalışmaları ve nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme