• Haberler
  • Genel
  • İcra Kurulu İlk Ziyaretini Fındıkoğlu'na Yaptı

İcra Kurulu İlk Ziyaretini Fındıkoğlu'na Yaptı

TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Halime Nilgül Şener ve İcra kurulu üyeleri ilk ziyaretini Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu'na gerçekleştirdi.

İcra Kurulu İlk Ziyaretini Fındıkoğlu'na Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından İcra Kurulu ve İcra Kurulu Yönetiminin belirlenmesinin ardından, TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Halime Nilgül Şener ve İcra kurulu üyeleri ilk ziyaretini Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’na gerçekleştirdi.

Başkan Fındıkoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dönemde de kurul başkanlığını yapacak olan Şener’e ve tüm kurul üyelerine başarı dileklerini ileterek, ilimizde kadın girişimciliğinin ekonomiye ve istihdama katkısı için tüm desteği vereceğini belirtti.

‘Girişimci Kadınlarımıza Destek Vermek İçin Projeler Üreteceğiz’

Başkan Halime Nilgül Şener de her zaman göstermiş olduğu desteklerinden dolayı KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’na teşekkür etti. Şener; “Bu dönem Cumhuriyet’in 100’üncü yılı olması münasebetiyle 100’üncü yıl ruhuna uygun olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda projeler üreterek her alanda üretim içinde olan girişimci kadınlarımıza destek vermek ve ileriye taşımak için projeler üreteceğiz. Kadınlarımızı girişimcilik adına yüreklendirmek amacıyla kendilerine yerinde uygulamalı eğitimler vereceğiz” dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme