Huzurevi Personeline Eğitim Verildi

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında Doç. Dr. Havva Kaçan gözetiminde 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından huzurevindeki bakım elemanlarına interaktif yöntemler kullanılarak eğitim verildi.

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, halk sağlığı hemşireliği dersinin bir parçası olarak, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışan bakım personeline yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenledi. Eğitim, 15 Nisan 2024 ile 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Doç. Dr. Havva Kaçan'ın gözetiminde gerçekleştirildi. Eğitim programı, hemşirelik bölümünün 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından yürütüldü ve çeşitli interaktif yöntemler kullanılarak gerçekleştirildi.

Eğitimde, grup çalışmaları, rol yapma, vaka analizi ve simülasyonlar gibi yöntemler ile teorik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi amaçlandı. Bu sayede, katılımcıların öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulmaları sağlandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme