• Haberler
  • Genel
  • 'Her bayram yollarda 150'ye yakın insanımızı kaybediyoruz'

'Her bayram yollarda 150'ye yakın insanımızı kaybediyoruz'

VALİ YAŞAR KARADENİZ Vali Yaşar Karadeniz, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma programında protokol, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla Valilik binasında bir araya geldi. Vali Karadeniz'in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, eski Milletvekilleri Emin Çınar, Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanı Op. Dr....

VALİ YAŞAR KARADENİZ;


Vali Yaşar Karadeniz, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma programında protokol, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla Valilik binasında bir araya geldi.

Vali Karadeniz’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, eski Milletvekilleri Emin Çınar, Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“DARGINLARIN BARIŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali Yaşar Karadeniz; “Güzel bir bayram gününü beraber eda ediyoruz. Bu özel günlerde de trafik konusu gündemimizin ilk sıralarında yer almakta. Bayramlarda buluşmak güzel. Fakat her bayram yollarda 150’ye yakın insanımızı kaybediyoruz. Bunu azaltmaya yönelikte önemli gayretler var. İnşallah bu gayretler sonucunda sürücülerinde kurallara uymasıyla, hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Bu bayram herkesin sevdiklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını diliyorum. Dargınların barışmasını temenni ediyorum” diyerek başta katılımcılar olmak üzere tüm Kastamonuluların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

ER VE ERBAŞLARIN BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Valilikteki programın devamında ise Vali Karadeniz, Huzurevi, Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, Şehit Ailesi, Gazi Ailesi, 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda er ve erbaşları ziyaret ederek bayram kutlamalarında bulundu.

Ziyaret programında Vali Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz’e, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu,  İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Vali Yaşar Karadeniz ve beraberindeki heyet ilk önce Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.  Vali Karadeniz buradaki çalışanlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programının devamında Vali Karadeniz ve beraberindeki heyet Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin ve çalışanların bayramlarını kutladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri devletin kendilerine sunmuş olduğu imkanlarından memnun olduklarını belirttiler.

ŞEHİT ANNESİNİ ZİYARET ETTİLER

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlıklarını da ziyaret ederek yöneticiler ve çok sayıda şehit ailesi ve gaziler ile bayramlaşan Vali Karadeniz, devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerimizin daima yanlarında olduklarını ve şehitlerin aziz hatıralarının milletin kalbinde yaşayacağını söyledi. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlıklı uzun ömürler diledi.

Programın devamında Şehit Annesi Lütfiye Yanaşoğlu ve ailesine ziyarette bulunan Vali Karadeniz şehit annesine Türk Bayrağını teslim etti ve daha sonra Gazi Hasan Küçük ailesine de ziyarette bulunuldu. Ayrıca 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda er ve erbaşların bayramını kutlayan Vali Yaşar Karadeniz; mesai mefhumu gözetmeden görevlerini başarıyla yerine getiren çalışanlara iyi bayramlar diledi. Son olarak Polisevine giden Vali Karadeniz buradaki görevli emniyet personelinin bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Bakmadan Geçme