Hemşirelik İle İlgili Önerilerini Paylaştılar

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Türk Hemşireler Derneği İl Temsilcisi Devran Yılmaz ve beraberinde Sevda Çelik ile Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Kaçan'dan oluşan heyeti makamında ağırladı.

Heyet, sağlık sektöründeki güncel gelişmeleri, hemşirelik mesleği ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini Rektör Topal ile paylaştı. Ziyaret sırasında, hemşirelik alanındaki eğitim, araştırma ve uygulama konularında işbirliği imkânları da ele alındı.

Rektör Topal; heyete nazik ziyaretleri ve sektördeki katkıları için teşekkür ederek, üniversite ile hemşirelik camiası arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmek ve iletişimi artırmak istediklerini ifade etti. Türk Hemşireler Derneği heyeti ise, ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür ederek, sağlık alanında ortak projelerde bir araya gelme ve bilgi paylaşımı konularında atılabilecek adımların üzerinde durdu. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 
 

Bakmadan Geçme