Hayırsever Mahir Alan'a Şükran Plaketi Verildi

Cide Çukurçal köyünde yapımı devam eden köy konağına maddi ve manevi katkılarından dolayı Alan Yemek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Alan'a, şükran verildi.

Hayırsever Mahir Alan'a Şükran Plaketi Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Çukurçal köyünde yapımı devam eden köy konağına maddi ve manevi katkılarından dolayı Alan Yemek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Alan’a, Cide Çukurçal Köyü Dernek Başkanı ve Cide Güren Dernekler Federasyonu Genel Başkanı MEVAS Asansörleri Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Çelik tarafından şükran verildi.

İstanbul Şişli merkezinde faaliyetine devam eden Çukurçal Köyü Derneği’nde düzenlenen mütevazi töreninde söz alan Dernek Başkanı Mevlüt Çelik; “Hayırsever ve değerli iş adamı Alan Yemekleri sahibi Mahir Alan’ın derneğimize ve köyde yapılan köy konağımıza maddi ve manevi katkılarından dolayı şahsım ve köylülerimiz adına kendilerine şükran plaketimizi takdim ediyor derneğimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder şükranlarımız sunarım” dedi. 

“BANA VE ÇOCUKLARIMIN OLDUĞU BİR ANDA SÜRPRİZ OLDU”

İstanbul Pendik Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Alan Yemekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Alan’da şahsına ve firmasına gösterilen ilgiden ve jestten dolayı teşekkür ederek; “Bana ve çocuklarımın olduğu bir anda sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman maddi ve manevi olarak hemşehrilerimize katkı ve destek vermeye devam edeceğiz. Manevi değeri yüksel bu plaketi firmamızın en güzel köşesinde sergileyerek saklayacağız. Mütevazı törene katılan konuklara ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme