Hasan Gümüş ziyaretlerini sürdürüyor

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş okul ziyaretleri kapsamında Kurucaören Ortaokulu ve Kuzyaka İlk ve Ortaokulu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Hasan Gümüş ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Müdürü Gümüş’e Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Halil İbrahim Kara eşlik etti.

Okul Müdürleri Gökhan Savaş ve İrfan Konuşoğlu'ndan okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti.

“HER DAİM DESTEK OLACAĞIZ”

Öğretmenlerin fikir ve düşüncelerini dinleyen Gümüş; “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmanın tek yolu öğretmenlerimizin mutlu olmasından geçiyor. Bizim önceliğimiz sizlerin mutluluğu. Sizlerin sorunları, problemleri olduğu zaman öğretmenler odasında olup sizlere her daim destek olacağız” ifadelerini kullandı. 

Sonrasında; öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Gümüş, öğrencilerin etkinliklerine katıldı, onlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Kitap okumanın önemine dikkat çekti ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme