• Haberler
  • Eğitim
  • Hasan Gümüş: 'Öğrencilerimizi Yeteneklerine Göre Yetiştirilmeliyiz'

Hasan Gümüş: 'Öğrencilerimizi Yeteneklerine Göre Yetiştirilmeliyiz'

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı, Şube Müdürleri Mücahit Kılınç ve Yunus Cengiz, Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş'in eşlik ettiği ziyarette öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. 

Gümüş; “Türkiye Yüzyılı'nda eğitim öğretimin var olan kalitesini daha da artırarak, sizleri dil becerilerine hakim, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesliler olarak yetiştirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Eğitim Sadece Akademik Odaklı Olmamalı’

Akabinde; İl Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi. Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

Gümüş; “Türkiye Yüzyılı çerçevesinde bizler öğrencilerimizin sadece akademik anlamda değil sosyal, sportif, kültürel aynı zamanda teknolojik faaliyetlerle de donatmayı düşünüyoruz. Eğitim sadece akademik odaklı olmamalı, öğrencilerimizi kişisel yeteneklerine göre yetiştirilmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Özel Haber
Yorumlar 1
Ömer 19 Ocak 2024 07:25

Günaydın. Bu bildiğimiz birşey. Sen uygulamaya bak. Önemli olan uygulama.

Bakmadan Geçme