Hasan Gümüş, Küre'yi Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Küre Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Yılmaz ve Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. 

Öğrencilere hitaben Gümüş; "Sevgili öğrenciler, Okulumuz sizlere büyük fırsatlar sunuyor. Buradaki eğitiminiz, sizleri hayatta başarılı, donanımlı bireyler yapacak, sizlere yepyeni kapılar açacak ve her biriniz geleceğimizin mimarları olacaksınız. Yatılı okullarımız, sadece dersleri öğreneceğiniz bir yer değildir, aynı zamanda birlikte yaşamayı, paylaşmayı, sorumluluk almayı da öğreneceğiniz yerlerdir. Bu değerlerinizi geliştireceğinize ve ileride ülkemize faydalı birer bireyler olacağınıza inanıyorum" dedi. 

'Çocuklarımızın Geleceğini Şekillendiriyorsunuz'

İl Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşmaları kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Gümüş; "Değerli öğretmenlerimiz, sizler fedakârca görev yaparak çocuklarımızın geleceğini şekillendiriyorsunuz. Her bir öğretmenimizin çocuklarımıza sunduğu eğitim, onların hayatını değiştiren en büyük etkendir. Bu nedenle, burada görev yapan öğretmenlerimizin emeği çok anlamlı ve değerlidir. Hepinize bu çabanızdan dolayı yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Hasan Gümüş, Küre'yi ziyaret etti
 

Bakmadan Geçme