• Haberler
  • Genel
  • Hasan Gümüş, İnebolu'da İncelemelerde Bulundu

Hasan Gümüş, İnebolu'da İncelemelerde Bulundu

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu ve Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu ile birlikte 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi hazırlıkları kapsamında İnebolu Azize Ana Ortaokulundaki bakım onarım çalışmalarını inceledi.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması için çalışmalarının devam ettiğini belirten İl Müdürü Gümüş; “Okullarımızda sadece akademik başarının değil aynı zamanda sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimi destekleyecek bir ortam oluşturmayı istiyoruz. Sınıflarımızın, laboratuvarlarımızın, spor alanlarımızın en güncel teknoloji ile donatılmasını hedefliyoruz. Aynı zamanda güvenlik ve hijyen standartlarını en üst düzeyde tutmak için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Okulumuzun fiziki koşullarını iyileştirme çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İnebolu İlkokulu İnşaatını İncelediler

Akabinde, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu ve Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu ile birlikte İnebolu İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 

Okul inşaatının yapım aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan İl Müdürü Gümüş; inşaat çalışmalarının öğrencilerimizin teknolojik alt yapıya uygun okul ve sınıflarda eğitim görmeleri için sürdürüldüğünü ve takiplerinin titizlikle yapıldığını belirtti. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hasan Gümüş’ten Kaymakam Uçar’a Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş son olarak, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu ile birlikte İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar'ı makamında ziyaret etti. İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'e teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme