Halk Sağlığı Merkezi'nden TSM'ye Ziyaret

Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), yeni göreve gelen Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Yıldırım ve Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er birlikte dolaştılar.

Sağlık teşkilatının kalbi ve iş yoğunluğu görev alanı tüm ili kapsayan Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), yeni göreve gelen Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Yıldırım ve Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er birlikte dolaştılar.

Kastamonu'nun tamamına hizmet getiren ve kurum olarak kendilerine bağlı olarak çalışan, Toplum Sağlığını; önceleri Kayı Bölgemizde aile hekimi olarak görev yapan sevilen mütevazi alçak gönüllü hekim Dr. Mehmet Yıldırım, yine Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi olarak görev yapıp, tüm çalışma arkadaşlarının kendisine memnuniyetini ve güvenlerini sağlamış onların üzüntülü ve mutlu zamanlarında iş ortamında sürekli yanlarında olan ve son atamalarda Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Dr. Emir Er, Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ettiler. 

Başkan Mehmet Yıldırım’ın ve Başkan Yardımcısı Dr. Emire Er’in bu nezaket dolu kaynaşma ziyaretlerinde Toplum Sağlığı Merkezi’nin istinasız tüm Personelleri mutlu oldular. Başkan Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Er çalışma arkadaşlarının mutluluk ve memnuniyetlerini görünce mesai arkadaşlarına bu şehir ve insanlar için iyi çalışmalar dileyip, “Tüm çalışmalarınızda yanınızdayız” dediler. 

Bakmadan Geçme