Gümüşten, Abdurrahmanpaşa Lisesi'ne Ziyaret

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Abdurrahmanpaşa Lisesi'ni (APL) ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Abdurrahmanpaşa Lisesi’ni (APL) ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Şube Müdürleri Vedat Terlemez ve Adem Türkmenoğlu ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.

'Sizlere Güvenimiz Tamdır'

Ziyarette konuşan Gümüş; Kastamonu'nun köklü ve başarılı bir eğitim kurumu olan okulumuz hem geçmişteki başarıları hem de yetiştirilen öğrencilerle Kastamonu'nun gurur kaynağı olmuştur. Sizler de bu mirası devralarak daha büyük başarılara imza atacaksınız. Ülkenin yarınları olarak eğitim hayatınız boyunca öğretmenlerinizin rehberliğinde elde edeceğiniz bilgi ve beceriler gelecekteki başarınızın temeli olacaktır. Ülkemizi geleceğe taşıyacak Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma konusunda sizlere güvenimiz tamdır. Sizler bilgi ve azminizle Türkiye'nin yarınlarını inşa edecek bu büyük vizyonun mimarları olacaksınız” dedi. 

Gümüşten, Abdurrahmanpaşa Lisesi'ne Ziyaret

‘Türkiye Yüzyılı Sizin Çalışkanlığınızla Şekillenecektir’

Akabinde İl Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşmaları kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulanmasında öğretmenlerin rehberliği ve desteğinin önemini vurguladı.

Gümüş; “Abdurrahmanpaşa Lisesi sadece ilimizde değil ülkemizde de akademik başarıları ve yetiştirdiği öğrencilerle tanınan bir eğitim kurumudur. Okulumuzun başarısının arkasında sizlerin fedakârlığı, disiplinli çalışmaları, bitmeyen öğrenme ve öğretme azmi yatmaktadır. Türkiye Yüzyılı sizin bu azminiz, emeğiniz ve çalışkanlığınızla şekillenecektir” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme