• Haberler
  • Eğitim
  • Gümüş, Öğretmenlerin Mesleki Çalışmalarına Katıldı

Gümüş, Öğretmenlerin Mesleki Çalışmalarına Katıldı

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş 2023-2024 eğitim öğretim yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışma kapsamında Aytaç Eruz Anadolu Lisesi öğretmenleri ziyaret etti.

İl Müdürü Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili öğretmenlerimizle görüş alışverişinde bulundu. Mesleki Seminer çalışmalar hakkında bilgi veren Hasan Gümüş mesleki çalışmaların temel konusunun Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli olduğunu belirtti. Mesleki çalışma ile öğretmenleri Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan programları tanıyarak kanaatlerini Millî Eğitim Bakanlığına rapor şeklinde göndereceğini ifade etti. Gümüş; “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulanmasında öğretmenlerimizin emeği ve gayreti çok değerli, yeni müfredatla birlikte bu süreçte büyük başarılar elde edileceğine olan inancımız tamdır” dedi. 

Özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. İl Müdürü Gümüş çalışmalar hakkında okul müdüründen bilgi aldı. Öğretmenleri de kendilerini ziyaret ettikleri için İl Müdürü Gümüş’e teşekkür ettiler. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme