Gümüş, Ödüllü Öğrencileri Ağırladı

Şehit Erkan Kendirci İlkokulu Minik Mucitler, Teknolojik Minikler Takımları, Okul Müdürü Murat Şimşek, takım koçu ve danışman öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.

Samsun'da düzenlenen FIRST LEGO League Explore Türkiye Festivallerine katılarak ödüle layık görülen Şehit Erkan Kendirci İlkokulu Minik Mucitler, Teknolojik Minikler Takımları, Okul Müdürü Murat Şimşek, takım koçu ve danışman öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti. Ziyarette Şehit Erkan Kendirci İlkokulu Müdürü Murat Şimşek çalışmaların öğrenciler üzerindeki etkisini anlattı.

Bilim Kahramanları Derneği tarafından "Sanatta başyapıtım" temasıyla düzenlenen festivalde Minik Mucitler takımı yaptıkları tasarımla "Kâşifler Bir Arada" ödülüne, Teknolojik Minikler takımı ise yaptıkları tasarımla "Hayallerim ve Fikirlerim Posterde" ödülüne layık görüldü.

Teknolojik Minikler ve Mucitler Takım Koçu Zeynep Öztoprak, Danışmanları Özlem Demir ve Canan Şahin Unat ile birlikte takım öğrencileri Ülkü Zümra Demirbaş, Ahmet Mete Ormanlı, Zeynep Demir, Atakan Çetinkaya, Hiranur Kabataş, Giray Sunar, Zümra Doğan, Elif Demir, Furkan Sarıkaya, Muhammed Ertuğrul Akça, Selin Kaya, Ertuğrul Sarıkaya desteklerinden ve kabullerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'e teşekkür ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve başarılar diledi.

 

Bakmadan Geçme