Göl Öğretmen Mezunları Kastamonu'da Buluşuyor

Kastamonu Göl Eğitmen Kursu, Göl Köy Enstitüsü, Göl İlköğretmen Okulu, Göl Öğretmen Lisesi, Göl Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Göl Eğitim Kurumları Mezunları Vakfı öncülüğünde 1993'ten bu yana geleneksel hale getirdikleri yıllık buluşmalarını, bu yıl 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde Kastamonu'da hazırladıkları program doğrultusunda gerçekleştiriyorlar.

29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na sunacakları çelenk ve saygı duruşu ile başlayacak program çerçevesinde Kuzeykent Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda hasret giderecekler. 

Aynı zamanda Kurucu Müdür Süleyman Edip Balkır’ın torunu Akademisyen Bengü Balkır Mısırlıoğlu’da ilk kez geleceği Kastamonu’da programa katılarak dedesi ile ilgili bir sunum yapacaktır.  Yine Haşim Nehir Öğretmen’in Göl İlköğretmen Okulu’nda doğan ve altmış bir yıl sonra doğduğu topraklara gelen oğlu Devlet Sanatçısı Coşkun Nehir de bir sunum yaparak mini bir konser verecektir.

Programın devamında katılımcılar Jandarma Komando Eğitim Alayı olarak konuşlanmış olan okullarına da giriş yaparak anılarını tazeleyecekler. Kastamonu Belediyesi girişindeki salonda da bu eğitim ocağının geçmişinin sergileneceği fotoğraf sergisi de izlenebilecek, anı defteri yazılabilecektir. 

Bakmadan Geçme