• Haberler
  • Spor
  • GMG KSK Teknik Direktörü Adem Çağlayan'dan Açıklamalar

GMG KSK Teknik Direktörü Adem Çağlayan'dan Açıklamalar

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Altay galibiyetini ve yarın oynanacak Karaköprü Belediyespor maçı beklentisini paylaştı.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’a 3 maçta 3 galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Çağlayan, hedeflerinin 4’te 4 olduğunu söyledi.

Çağlayan’ın açıklamaları şöyle: “Geçen hafta iyi bir galibiyet aldık. Altay, daha önce maçını takip ettiğimiz bir takımdı. İki haftada 4 puan toplamışlardı. Hiç gol yememişlerdi. Seyircinin maçı çok etkileyeceğini biliyorduk. Takımlarında da Ceyhun Gülselam gibi, Deniz, Murat, kaleci Ozan gibi çok iyi oyuncular vardı. Genç oyuncularının da çok değerli olduğunu biliyorduk. Altay maçının zor olacağını biliyorduk. Takımımız çok iyi bir reaksiyon gösterdi. Her geçen hafta oyun kalitemizi biraz daha artırıyoruz. Maç daha farklı skorla da bitebilirdi. Ona rağmen şükürler olsun kazandık.”

‘Dörtte Dört Yapmak İstiyoruz’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan: “İyi bir başlangıç yaptık. Şu ana kadar toplanan puanların hepsi suni puanlar. Biz sadece 3’te 3 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncu grubumuz gerçekten taktiksel antrenmanlara, verilen görevlere çok iyi adapte oluyorlar ve çok iyi reaksiyon gösteriyorlar. İnşallah bu hafta da galip gelerek 4’te 4 yapmak istiyoruz.

‘Taktiksel Çalışmalarımızı Yapıyoruz’

Teknik Direktör Adem Çağlayan son olarak: “Bu hafta Karaköprü Belediyespor’la oynayacağız. Belki kağıt üstünde kolay bir maç gibi gözükse de rakibimizin tempolu, ciddi, dinamik, oyun disiplinine sadık kaldıklarını biliyoruz. Geçen hafta ilk puanlarını aldılar. 4-1-4-1 dizilişiyle oynuyorlar. Rakibi karşılarken ikinci bölgede 4-5-1 pozisyonuna geçiyorlar. Biz taktiksel olarak ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz.”
 

Bakmadan Geçme