• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonusporlu Levent Eriş, Canlı Yayındaydı

GMG Kastamonusporlu Levent Eriş, Canlı Yayındaydı

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, şampiyonluk ifadesini yineleyerek 'Allah'ın izniyle seneye 1'inci Lig'de görüşeceğiz' dedi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TV366’da 366 Spor programına konuk oldu. Moderatörlüğünü Burak Demirtaş ve İsmail İzmitlioğlu’nun yaptığı programda, GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, sorulan sorulara yanıt verdi.

Eriş, şampiyonluk ifadesini yineleyerek; “Allah’ın izniyle seneye 1’inci Lig’de görüşeceğiz” dedi.

GMG Kastamonuspor Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “İlk devre itibariyle kimsenin hayal etmediğini başaran bir takımız Biz o puan farkını açınca beklentiyi ve çıtayı büyüttük. Devre arasında 8 takviye yaptık. Bu transferler sayın Enes Aygün ve Levent Eriş tarafından organize edilmiştir. Bazı oyuncularımız ilk 11’de oynayabilir, bazı oyuncularımızsa bize oyunun belirli bölümlerinde katkı sunabilir diye bir planlamayla yola çıktık. İlk devrede yüzde 85 oranında transferde başarı sağladık. İkinci devrede ise transferlerle henüz yeni başlangıç yaşadık, faydalanacağımız sürece gireceğiz. Bu iş böyle. Bana göre çok başarılı oyuncular aldık. Her bölgede alternatifli iyi bir ekip olduğumuzu söyleyebilirim.

‘Iğdır İlk Defa Bu Kadar Mücadele Etti’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Iğdır tüm maçlarını analiz ettik. Iğdır takımı sezon başından beri ilk defa bu kadar mücadele etti. İlk defa yakın teması bu kadar güçlü oynayan, temposunu bu kadar yüksek tutan bir takım. Biz standardımızın altında oynadık.”

‘İnsanlar Haklı Olarak Tabelaya Bakıyor Ama…’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Biz pozisyon bulmakta zorlanan bir takım değiliz. Ülkede çift santrafor oynayan üç takımdan birisiyiz. 5 maçta 5 puan almışız. Gol atamayan bir görüntü ortada. Bizim gibi takımın kazanması gereken maçlardı. İlk devreden daha iyi oyunlar oynadık aslında. Lakin skora dönüşmedi. İnsanlar tabelaya bakıyor, haklı olarak.”

‘Herkes İşini Doğru Yapmak Zorunda’

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “İşler biraz çalkalandığında ‘Takım iyi çalışmıyor mu, hocayla takım arasında problem mi var, paralar ödenmiyor mu, takımda gruplaşma mı var?’ gibi ilkel, magazinsel, anlamsız sorular soruluyor. Bu takım 7 puan fark atarken hocasına aşık mıydı? Herkes işini yapıyor. Herkes işini doğru yapmak zorunda.”

‘Kaos Diye Bir Şey Yok’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Futbolcularımız çok üzgünler. Arkamızda dağ gibi başkanımız var. Bir baba zor gününde nasıl evladını zor gününde korur kollar, öyle bir toplantı yaptık bugün. Takımımızda yorgunluk değil, üzüntüler var. Biz bu değiliz, skora yansıtamadık. Şu anda bizim ortamımızda kaos diye bir şey yok. Sadece kaybedilen puanların getirdiği ‘Acaba’ sorusu var.”

‘Üstesinden Geleceğiz’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Bundan sonraki süreçte herkes puan kaybedecek. Üstesinden gelinecek daha çok savaşlar var. Biz üstesinden geleceğiz. Çocuklarımız bunun üstesinden gelecek. Allah’ın izniyle seneye 1’inci Lig’de görüşeceğiz.”
‘Bu Takım Şampiyon Olacak’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Şu anda insanlar her şeyi söylemekte haklı. Ancak kontrollü bir şekilde. Çünkü bu takım şampiyon olacak. Bu takım şampiyon olurken bugün söylediklerimizi unutmayacağız. Çünkü ben dün söylediğimi unutmuyorum.”

Bakmadan Geçme