• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor'un Rakibi Etimesgut Belediyespor

GMG Kastamonuspor'un Rakibi Etimesgut Belediyespor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında Etimesgut Belediyespor'u bugün konuk edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirvede yer alan GMG Kastamonuspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşma, bugün saat 14.00’te başlayacak.

Ligin ilk devresini en yakın rakibinin 7 puan önünde, zirvede tamamlayan GMG Kastamonuspor; devre arası yaptığı transferlerle ilk önemli sınavını verecek.

Kırmızı-siyahlı temsilcimizin bu maç öncesinde 43 puanı bulunurken, 12’nci sıradaki Etimesgut Belediyespor’un 21 puanı bulunuyor.

Düdük Taşkınsoy'da

GMG Kastamonuspor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul’dan Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını İstanbul’dan Sedat Etik ve yine İstanbul’dan Efe Kurtuluş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kırklareli’nden Ömer Şivka olacak.

İlk Maçı Kastamonuspor Kazanmıştı

GMG Kastamonuspor ile Etimesgut Belediyespor sezonun ilk haftasında Ankara’da karşılaşmıştı. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan sezonun ilk maçını GMG Kastamonuspor 1-2 kazanmış ve gollerini Abdülaziz Solmaz ile Okan Eken kaydetmişti.
 

Bakmadan Geçme