• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor'un Rakibi Batman Petrolspor

GMG Kastamonuspor'un Rakibi Batman Petrolspor

GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı'nda Batman Petrolspor'u konuk edecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci hafta karşılaşmaları oynanacak. GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda Batman Petrolspor’u konuk edecek. Bugün saat 16.00’da başlayacak karşılaşma seyircisiz oynanacak. Kastamonuspor’un geçen sezon aldığı cezadan dolayı Kastamonuspor taraftarına kapalı olacak Gazi Stadı, Batman Petrolspor taraftarına ise açık olacak.

GMG Kastamonuspor'un Rakibi Batman Petrolspor

GMG Kastamonuspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Fethiyespor’u 4-3 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı-siyahlılar, bu moralle kendi sahasında Batman Petrolspor’u mağlup etmek için mücadele edecek.

Konuk ekip Batman Petrolspor da ligin ilk haftasını galibiyetle kapattı. Sincan Belediyesi Ankaraspor’u konuk eden Batman Petrolspor, karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Düdük Yıldırım’da

GMG Kastamonuspor'un Rakibi Batman Petrolspor

GMG Kastamonuspor-Batman Petrolspor maçını Adana’dan Doğukan Yıldırım yönetecek.
Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mersin’den Halil Tolgahan Demir ve Hatay’dan Rüştü Muhammed Orcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hatay’dan Berat Buğra Çelik olacak.

Çeçenoğlu Forma Giyemeyecek

GMG Kastamonuspor'un Rakibi Batman Petrolspor

Batman Petrolspor, ligin ilk haftasındaki Sincan Belediyesi Ankaraspor maçının 90+3’üncü dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Mustafa Çeçenoğlu’ndan yoksun bir şekilde maça çıkacak.

10 numaralı formayı giyen Çeçenoğlu, kart cezalısı olmasından dolayı GMG Kastamonuspor’a karşı forma giyemeyecek.

Maç Canlı Yayınlanacak

GMG Kastamonuspor’un Batman Petrolspor maçı da canlı yayın listesine alındı. Buna göre GMG Kastamonuspor-Batman Petrolspor maçı Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sağlık Raporu

GMG Kastamonuspor sağlık ekibi tarafından maç öncesi sağlık raporu paylaşıldı. Buna göre Fethiyespor maçının 29’uncu dakikasında sakatlanan İsmail Güven’in 2-4 hafta sahalardan uzak kalacağı, rahatsızlığı devam eden Ömer Kuşan’ın ise tedavi sürecinin devam ettiği bilgisi verildi.

Bakmadan Geçme