GMG Kastamonuspor'un konuğu İskenderun

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 31'inci haftasında İskenderunspor'u konuk edecek. Gazi Stadı'ndaki müsabaka yarın saat 15.00'ye başlayacak.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 31’inci haftasında İskenderunspor’u konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki müsabaka yarın saat 15.00’ye başlayacak. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor bu maç öncesinde 34 puanla 13’üncü sırada yer alırken, İskenderun temsilcisi 59 puanla 5’inci sırada bulunuyor. 
İSKENDERUN ZİRVE İDDİASINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen İskenderun, lig dondurma hakkı bulunmasına karşın bu hakkı kullanmayarak ‘devam’ kararı almıştı. Hatay temsilcisi, deprem felaketi koşullarında mücadelesini sürdürürken, zirve iddiasını da gelecek haftalara taşımak istiyor. 
Beşinci sıradaki İskenderun ile zirvede yer alan Kocaelispor arasında 6, Play-Off’ta tur avantajı bulunan ikinci sıradaki Van ile arasında 3 puan fark bulunuyor. İskenderun, bu maçta mutlak galibiyet parolasıyla hareket edecek.
KSK’DA HEDEF İYİ FUTBOL
GMG Kastamonuspor’da ise hedef iyi futbol ortaya koymak. Düşme korkusu ve çıkma şansı bulunmayan GMG Kastamonuspor, iyi futbol oynamayı amaçlıyor. Teknik Direktör Levent Eriş de hafta içi yaptığı açıklamada ‘İyi futbol’ ve ‘gelecek senenin hazırlıkları’ vurgusu yapmıştı.
 

Bakmadan Geçme