• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor-Somaspor maçı hangi kanalda?

GMG Kastamonuspor-Somaspor maçı hangi kanalda?

GMG Kastamonuspor ile Somaspor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 7'nci hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor. GMG Kastamonuspor-Somaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

GMG Kastamonuspor ile Somaspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 7'nci hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor.

Kastamonuspor-Somaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

KASTAMONUSPOR-SOMASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig 7'nci hafta maçında GMG Kastamonuspor ile Somaspor karşılaşacak. Zorlu müsabaka Kastamonu Gazi Stadı'nda 8 Ekim Pazar günü saat 15.00'te başlayacak.

2'NCİ LİG PUAN DURUMU

Kastamonuspor-Somaspor maçı öncesinde iki takım da namağlup. GMG Kastamonuspor geride kalan 6 haftada 5 maça çıktı ve 4 galibiyet ile 1 beraberlik aldı. GMG Kastamonuspor maç eksiğiyle grubunda ikinci sırada yer alıyor.

Somaspor ise geride kalan 6 haftada 6 maça çıktı. 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan Manisa temsilcisi grupta üçüncü sırada bulunuyor.

KASTAMONUSPOR-SOMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

GMG Kastamonuspor ile Somaspor arasındaki karşılaşma GMG Kastamonuspor'un YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kastamonuspor-Somaspor maç yayınıyla ilgili bilgilendirme paylaşan GMG Kastamonuspor, bilgilendirme metninde şu ifadelere yer verdi: "Pazar günü Gazi Stsdyumu’nda oynanacak GMG Kastamonuspor-Somaspor karşılaşması GMG Kastamonuspor TV YouTube kanalından canlı yayınlanacaktır."

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme