• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor'la Karaköprü Belediyespor Maçında Beraberlik

GMG Kastamonuspor'la Karaköprü Belediyespor Maçında Beraberlik

Nesine 2. Lig Beyaz Grup 4. haftasındaki GMG Kastamonuspor, Karaköprü Belediyespor maçı 1-1 sona erdi.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 4. haftasında Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tamamında oyunun hakimi olan GMG Kastamonuspor, gol fırsatlarından faydalanamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

İlk Devrede KSK Tek Kale

GMG Kastamonuspor maça çok iyi başladı. Erkan Reşmen, Ali Altınöz, Okan Eken’le gol pozisyonlarını değerlendiremeyen GMG Kastamonuspor, 37’nci dakikada Okan Eken’le bulduğu golde ise ofsayt bayrağına takıldı. GMG Kastamonuspor, 42. dakikada ise Okan Eken’in yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem aynı görüşte değildi.
GMG Kastamonuspor’un hakimiyetinde geçen ilk yarıda rakip Karaköprü Belediyespor’un hiç pozisyonu yoktu. Rakip Karaköprü Belediyespor, ilk yarıda kendi yarı alanına mahkum oldu.

Avantajı Kaptı, Puanı Kaptırdı

GMG Kastamonuspor'la Karaköprü Belediyespor Maçında Beraberlik

GMG Kastamonuspor ikinci yarıda da topa hakim olan taraftı. Oyuna sonradan giren oyuncular üçüncü bölgede Kastamonuspor’un etkinliğini arttırdı ancak kırmızı-siyahlı savunma sinyal vermeye başladı.

Oyuna sonradan giren Mustafa Kapı, 72. dakikada soldan getirdiği topu ceza alanı içindeki Çınar’la buluşturdu, Çınar’ın vuruşu ağlarla buluştu ve Kastamonuspor avantajı yakaladı.

Bu avantaj çok sürmedi. Dakikalar 76’yı gösterirken savunma arkasına sarkıtılan topla buluşan İbrahim Halil Talay, Kastamonuspor kalecisinin üzerinden şık bir aşırtma vuruşla skoru eşitledi (1-1).

GMG Kastamonuspor bu dakikadan sonra tüm riskleri aldı, pozisyonlara da girdi ancak aradığı golü bulamadı. Maç 1-1’e geldikten sonra GMG Kastamonuspor’un bıraktığı boşlukları iyi değerlendiren Karaköprü Belediyespor’da hücum aksiyonlarında bulundu ancak taktiksel fauller Karaköprü’yü durdurdu.

Kastamonuspor'un İlk Puan Kaybı

GMG Kastamonuspor, bu sezonun ilk puan kaybını Gazi Stadı’nda aldı. Bu beklenmedik puan kaybı kırmızı-siyahlı camiada büyük bir üzüntüye neden oldu. Karaköprü Belediyespor ise ilk deplasman puanını ve toplamdaki ikinci puanını GMG Kastamonuspor’dan aldı. Şanlıurfa temsilcisinde sevinç hakimdi!

GMG Kastamonuspor 4’te 4 yaparak rakipleriyle aradaki puan farkını açabileceği haftada büyük bir avantajı tepti.

Bakmadan Geçme