• Haberler
  • Spor
  • Gelişim-Bilgilendirme Seminerleri Başladı

Gelişim-Bilgilendirme Seminerleri Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun hakem ve gözlemcilere yönelik her sezon öncesi gerçekleştirdiği seminerlerin ilki 24 Ağustos Cumartesi günü online olarak gerçekleştirildi.

Toplam sekiz grup halinde gerçekleştirilecek 2024-2025 Sezon Öncesi Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri’nin ilk bölümüne 105 hakem ve gözlemci ile MHGK Başkanı Aziz Yener ile MHGK Genel Sekreteri Meral Taşpınar ve MHGK üyeleri katıldılar.

MHGK Başkanı Aziz Yener, seminer açılışında yaptığı konuşmada geçen sezon gösterdikleri performans ve emekleri sebebiyle hakem ve gözlemcilere teşekkür ederken, sağlıklı ve başarılı bir yeni sezon dileklerini belirtti. Açılış konuşmasının ardından MHGK Başkanı Aziz Yener tarafından hazırlanan maç görüntüleri ve eğitim videoları üzerinden paylaşımlar yapıldı. Başkan Yener her katılımcıya sorular sorarak bilgilerin güncellenmesini sağladı.

Saat 09.00 ile 18.00 arasında devam eden seminerin kapanışında katılımcıların görüş ve taleplerini değerlendirildi. 2024-2025 Sezon Öncesi Hakem ve Gözlemci Gelişim – Bilgilendirme Seminerleri 3 Eylül 2024 tarihinde kadar devam edecek.
 

Gelişim-Bilgilendirme Seminerleri Başladı

Bakmadan Geçme