Geçmişten günümüze ziyaret

Emekli Orman Muhafaza Memuru Yaşar Coşkun, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçmişten günümüze ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nu ziyarete Küre ve Boyabat Orman İşletme Müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra 1983 yılında Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli olan Emekli Orman Muhafaza Memuru Yaşar Coşkun nezaket ziyaretinde bulundu.

Ormancılıktan emekli olunmaz desturu ile başlayan sohbet, geçmişte yapılan yollardan ve bakım çalışmalardan bahsedilerek, yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi temennisiyle tamamlandı.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden Yaşar Coşkun hakkında yapılan bilgilendirmede; “Yaşar Coşkun; 4 Nisan 1936 doğumlu olup, 30 seneden fazla Türkiye ormanlarında atlı orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan değerli bir çalışma arkadaşımızdır. Devrekani Şenlik köyünde yaşamını sürdüren Yaşar Coşkun, Bölge Müdürümüzü ve şahsında Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarını da evine çay içmeye, sohbet etmeye davet ederek; ‘Bu teşkilat her daim orman köylüsünün yanında ve çalışmaları ile ülkemizin kalkınmasında temel taşı olmuştur’ dedi. Bizde ziyaretleri ve davetleri için eskimeyen çalışma arkadaşımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme