• Haberler
  • Spor
  • Floor Curling İl Birinciliği Araç'ta Yapıldı

Floor Curling İl Birinciliği Araç'ta Yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçükler-Yıldızlar ve Gençler Floor Curling İl Birinciliği Müsabakaları Araç'ta yapıldı.

Araç Spor Salonu’nda 26-27-28 Aralık tarihlerinde düzenlenen müsabakalar kız-erkek ve karma kategorilerinde gerçekleştirildi. Yapılan müsabakalar sonunda derece elde eden sporcular madalya ve başarı belgesi, okullarımız ise kupa ile ödüllendirildi.

Küçük Erkekler’de İğdir Ortaokulu birinci olurken, General Şükrü Kanatlı Ortaokulu ikinci, İğdir İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO ise dördüncü oldu.

Küçük Kızlar’da İğdir Ortaokulu birinci, İğdir İmam Hatip Ortaokulu ikinci. General Şükrü Kanatlı Ortaokulu üçüncü, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO dördüncü oldu.

Floor Curling İl Birinciliği Araç'ta Yapıldı

Küçük Karma kategorisinde ise General Şükrü Kanatlı Ortaokulu birinci, İğdir İmam Hatip Ortaokulu ikinci, İğdir Ortaokulu üçüncü, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO dördüncü oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde General Şükrü Kanatlı Ortaokulu birinci, İğdir Ortaokulu ikinci, İğdir İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO dördüncü olurken, Yıldız Kızlar kategorisinde ise İğdir Ortaokulu birinci, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO ikinci, General Şükrü Kanatlı Ortaokulu üçüncü, İğdir İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu.
Yıldız Karma’da ise General Şükrü Kanatlı Ortaokulu birinci, İğdir Ortaokulu ikinci, İğdir İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Şehit Ünsal Akboy Borsa İstanbul YBO dördüncü oldu.

Floor Curling İl Birinciliği Araç'ta Yapıldı

Genç Erkekler A kategorisinde Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Kastamonu Spor Lisesi ise üçüncü oldu.
Genç Kızlar A kategorisinde ise Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Kastamonu Spor Lisesi ikinci, İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Genç (A) Karma kategorisinde de İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Kastamonu Spor Lisesi üçüncü oldu.
 

Bakmadan Geçme