Firari FETÖ'cüler yakalandı!

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalarla firari durumda olan 3 FETÖ'cü şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütü faaliyetlerinin önlenmesine ve örgüt soruşturmaları kapsamında firari durumda olan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; askeri personel iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ve 2017 yılında haklarından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünce adli işlem yapılan BYLOCK kullanıcısı ihraç teğmen İ.Ç., ihraç Uzman Çavuş A.D. ve ihraç Uzman Çavuş E.Ö. isimli şahısların yargılanmaları neticesinde haklarında 6 yıl 10 ay hapis cezası verildiği, verilen cezaların onandığı ve şahıslar hakkında aranma kaydı bulunduğu bildirilmesi üzerine çalışmalara başlandı.

Yapılan çalışmalar sonucu İ.Ç. isimli şahsın İstanbul’da, A.D. ve E.Ö. isimli şahısların Adana’da oldukları tespit edilerek, İstanbul ve Adana İl Emniyet Müdürlükleri ile koordine kurularak şahısların yakalanması sağlandı. Yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme