Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Eğitimi Verilecek

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nce (KEAH) Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan bilgilendirmede; “Hastanemizce 4 Kasım 2024-29 Kasım 2024 tarihleri arasında Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı gerçekleştirilecektir. Söz konusu sertifikalı eğitim programına evde sağlık hizmetlerinde görev yapan/yapacak olan en az lisans mezunu hemşire, sağlık memurları (toplum sağlığı) ve hemşirelik yetkisi almış ebeler katılabilir. Sertifikalı Eğitim Programına başvurusu 23 Eylül 2024-4 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı; 52 saat Teorik Eğitim, 28 saat Laboratuvar Uygulaması, 80 Saat Saha Uygulaması Eğitimi olarak toplamda 20 İş Günü olarak gerçekleşmesi planlanmaktadır. Eğitimler, uzman doktorlarımız ve deneyimli, sertifikalı hemşirelerimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Başvurular https://ekip.saglik.gov.tr/ linki üzerinden e-devlet şifresiyle giriş yapılarak ‘Başvuru Formu’ doldurulacaktır” dedi.

İstenilen Belgeler

Başvuru yapmak isteyen katılımcılardan istenilen belgeler ise; “EKİP’ten doldurulup çıktısı alınan Başvuru Formu (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü imzalı ve Başhekimlik onaylı), Evde Sağlık Hizmetleri’nde çalışacağına dair belge, Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 yüzlü), Hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memuru olduğunu belirten lisans diploma fotokopisi (2 yüzlü), Evde Sağlık Hizmetleri’nde çalıştığı tarihi belirten resmi görev belgesi” şeklinde sıralandı.

Sayılan belgeler, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitim hemşiresine e-mail ile gönderilecek. E mailinizin ulaşıp ulaşmadığının kontrolü için hastaneni Eğitim Birimi aranarak teyit edilmelidir.
 

Bakmadan Geçme