'Etiket oyunlarıyla mücadele edeceğiz'

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu Aycan Ambalaj'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü'ne ve Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi'ne ziyarette bulundu. MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Aycan Ambalaj yönetimini ve çalışanlarını ziyaret ederek, yönetim ve çalışanlar ile sohbet...

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU;


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu Aycan Ambalaj’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü’ne ve Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulundu.

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Aycan Ambalaj yönetimini ve çalışanlarını ziyaret ederek, yönetim ve çalışanlar ile sohbet etti. Yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Çalışanlarımızın ve yönetimimizin sorunlarını dinledik. Bu sorunları hep beraber aşacağız. Çözüm önerilerimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Geliştireceğimiz projelerle ticaretimiz canlandıracağız. Müteşebbis işadamlarına Kastamonumuza yapacakları yatırımlarda yardımcı olacağız. İstihdam yaratacak projeler önceliğimizdir” dedi.

“SPORA VERDİĞİMİZ ÖNEMİ ANLATTIK”

Akabinde MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’a nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, İl Müdürü ve İl Müdürlüğü çalışanlar ile sohbet etti. Yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Belediyecilik dönemimizde tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, dernekler, vakıflar ve hemşehrilerimizle yakın ilişkiler içerisinde bulunacağımızı tekrar tekrar hatırlatacağım, bugün de Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Reşat Asrak’ı ziyaret ettik. Şehrimiz ve gençlerimiz için sporun öneminden bahsettik, spora verdiğimiz önemi anlattık. Spora yönelik projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kastamonusporumuzu daha iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece futbol değil, voleybol ve basketbol başta olmak üzere diğer alanlarda bulunan potansiyeli de değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

“HEM KASTAMONUMUZU HEM ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAĞIZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, İlbank A.Ş. Bölge Müdürlüğü ile ziyaretlerini sürdürdü. İlbank A.Ş. Bölge Müdürü Ümit Aziz Kara’ya nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, Bölge Müdürü ve Bölge Müdürlüğü çalışanları ile sohbet etti. Yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Kastamonumuzun kalkınması için yapacağımız projeler üzerine hoş ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sağ olsunlar Müdürümüz de memnuniyetle karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendir üretiminin başkenti olmamız gerek, bunun için ses çıkaracağız. Kapanmış SEKA’mızı, Sümerbank’ımızı geri kazanmanın bir yolunu bulacağız. Bunun için çaba gösteren herkese yardımcı olacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız, üretken belediyecilik. Biz hem Kastamonumuzun hem de ülkemizin kalkınmasını sağlayacak projelerle geliyoruz. Kastamonu da üreteceğiz hem Kastamonumuzu hem ülkemizi kalkındıracağız” açıklamasında bulundu.

“MANAVLARIMIZI, KÖYLÜLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu son olarak, Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi’ndeki hemşehrileri ile bir araya geldi. Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi’nde bulunan esnaf hemşehrilerine ziyarette bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, hemşehrileri ile samimi sohbetler gerçekleştirdi. Hemşehrilerini ile sohbet edip fotoğraf çektiren Galip Vidinlioğlu, hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinledi.

Hemşehrileri ile yemek yiyen Vidinlioğlu; “Yemek masasında bir arada bulunduğumuz gibi Kastamonumuzu ileriye götürmek için de bir arada olacağız. Kendi ürettiğimiz meyve sebzelerimizin halkımıza ulaşması için çalışmalarımızı sıklaştıracağız” dedi. Marketlerde yapılan etiket oyunlarına da değinen Vidinlioğlu; “Etiket oyunlarıyla mücadele edeceğiz. Kendi köylerimizde üretilen ürünler önümüze çok daha pahalı bir şekilde çıkmayacak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Manavlarımızı, köylülerimizi destekleyeceğiz” diyerek ziyaretlerine devam etmek üzere Sebze Meyve Gıda Toptancılar Sitesi’nden ayrıldı.

Bakmadan Geçme