Emekli Öğretmenler Unutulmadı

Daday'da 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü' kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Emekli Öğretmenler Unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelenk sunmanın ardından saat 11.00’da Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımları ile Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda Kutlama Programı düzenlendi. 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarının yapılmasının ardından program video gösterileri ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Dr. Yusuf Tekin’in konuşması dinlendi. Aday öğretmenler için yemin töreninin yapılması, emekli öğretmenleri temsilen emekli öğretmen Yunus Erdoğdu’ya ve yakın zamanda emekli olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine Kaymakamı Ayşegül Yıldırım tarafından plaket takdim edildi. Akabinde çeşitli spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakamı Ayşegül Yıldırım ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş tarafından madalya ve kupa verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenleri onuruna verilen yemek programı ile sona erdi.

Bakmadan Geçme