Ekrem İmamoğlu Kastamonu'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Kastamonu'da.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Kastamonu'ya geldi.

Kuzeykent'teki miting alanında vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, konuşma yaptı.

İmamoğlu; "Harikasınız Kastamonu. Islanıyoruz, ıslanacağız ama bu yağmurlu günde de konuşacağız. Memleket için bir aradayız, memleketin yağmuru da bizim, karı da bizim, güneşi de bizim. Memleketin her güzelliği bizim" dedi.

"SELAM OLSUN HEPİNİZE"

İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şerife Bacı'nın torunlarına selam olsun. Kahraman Şerife Bacı'ya, Kastamonulu kadınlara, onun torunlarına selam olsun. Memleketimin güzel insanları Rıfat Ilgaz'dan, Oğuz Atay'dan Behçet Necatigil'den selam olsun hepinize. İstiklal Marşı bestecisinden, Osman Zeki Üngör'den selam olsun hepinize."

"KASTAMONU'NUN YANINDA OLDUK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İmamoğlu: "Ben Kastamonu'ya ilk kez gelmiyorum. Bu benim üçüncü gelişim. Nasrullah Camii'nin önündeki çeşmeden su içenler Kastamonu'ya bir kez daha gelir dedilr. Benim Kastamonu'ya gelmem için su içmeme ihtiyaç yok, bol bol geleceğiz. İstanbul'daki Kastamonululardan selam getirdim sizlere. Beylikdüzü Belediye Başkanı'yken Daday ve Cide'ye geldim. Daday ve Cide'yi çok sevdiğimi buradan ifade etmek isterim Cide, Daday, Araç, Azdavay, Çatalzeytin, Taşköprü, İnebolu, Ağlı ve Bozkurt'a büyükşehir belediyesi döneminde destek verdik. Sel felaketinde Kastamonu ve Bozkurt'un yanında olduk. Hep yanında olmaya da devam edeceğiz."

"KASTAMONU İHMAL EDİLDİ"

İmamoğlu: "Bu şehir çok güzel bir şehir. Bu şehir memleketin en güzel şehirlerinden birisi. Cumhuriyetimizin birçok eseri bu şehirde meydan buldu, vücut buldu. Ancak bu memleketin her köşesinde olduğu gibi Kastamonu da ihmal edildi. Artık ihmal dönemi bitiyor. Kastamonu artık ihmal edilmeyecek."

"KASTAMONU'YU HER YÖNÜYLE ELE ALACAĞIZ"

İmamoğlu: "Bu şehri ilk gördüğümde, bu plato gibi olan o yayla haliyle niçin ihmal edildi diye üzülmüştüm. Aslında bu şehrin turizmiyle tarımıyla muhteşem bir şehir olması lazım. 170 kilometre sahili var ama deniz turizmi yok. Ben bu şehrin fırsatlarının daha dörtte birinin bile değerlendirilmediğini düşünüyorum. İktidara geldiğimizde Kastamonu'yu her yönüyle ele alacağız, her yönden çözüm üreteceğiz. İktidarda size karşı bir eksiğimiz olursa, size söz veriyorum, Kastamonu'nun bir hemşerisi olarak, Kastamonu halkının bir evladı olarak her konunuza sahip çıkacağım. Bu sözlerin her birini yerine getireceğim."

Bakmadan Geçme