e-Twinning Proje Örnekleri, Gümüş'e Sunuldu

eTwinning Çalıştaylarına katılacak olan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret ederek proje örneklerini takdim ettiler.

Van'da gerçekleştirilecek olan eTwinning Çalıştaylarına katılacak olan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret ederek proje örneklerini takdim ettiler.

Şube Müdürü Vedat Terlemez, İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Kadir Kesgin ve eTwinning İl Koordinatörü Özgen Şahin Bektaş'ın da katıldığı ziyarette yapılacak çalıştaylara Kastamonu'dan ilk defa bu kadar yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği belirtildi. 

Bu Projelerle Katılım Sağlanacak

21-23 Ekim Mesleki Eğitim eTwinning Çalıştayı'na Atabey İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Gülcan Ünver "Let's Play in the Garden", İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Öğretmenlerinden Hatice Yalçın "Benim Bahçem Benim Dünyam", Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz ÇPL Öğretmenlerinden Nadide Özge Ozanoğlu "Feel Good With Art Therapy" isimli projeleriyle katılacaklar.

24-26 Ekim Temel Eğitim eTwinning Çalıştayı'na Tosya Yavuz Sultan Selim Borsa İstanbul İlkokulu Öğretmenlerinden Tuğba Dalan "From a Tale to Magic Dreams", Şehit Uğur Yıldız İlkokulu Öğretmenlerinden Çidem Akgün "Sağlıklı Beslenme ve Bilinçli Tüketim", Daday Miralay Halit Bey İlkokulu Öğretmenlerinden Zeynep Kıvrak "Kültürümle Zenginim", Orhan Şaik Gökyay İlkokulu Öğretmenlerinden Esra Öcal "Hikayedeki Kötü Kahramanlar" isimli projeleriyle katılacaklar.

 

Bakmadan Geçme