Dr. İsmail Hakkı Bey'in İsmi Yaşatılacak

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, çok yakında temeli atılacak olan İnebolu TSM, ASM ve 112 ASHİ binası arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu ve İnşaat Mühendisi Serkan Otçu ile birlikte; İnebolu Yukarı Hatipbağı Mahallesi’nde 2 bin 107m2 arsa üzerinde ve bahçesinde ilk tıp şehidi Dr. İsmail Hakkı Bey’e ithafen vefa duygusuyla dikilmiş anıt bulunan, geçtiğimiz günlerde de mevcut arsa üzerinde yeniden yapılması için Dr. İsmail Hakkı Bey Anıtı’na dokunulmaksızın, yıkım işlemi gerçekleşen ve çok yakında temeli atılacak olan İnebolu TSM, ASM ve 112 ASHİ binası arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, mevcut uygulanacak projede ilk tıp şehidi Dr. İsmail Hakkı Bey Anıtının korunması için alınacak önlemler hakkında istişarelere bulunarak, anıtın restore edilmesi ve aile sağlığı merkezinin “Dr. İsmail Hakkı Bey Aile Sağlığı Merkezi” olarak isimlendirilmesi için gerekli girişimlerin başlatılması talimatını verdi. 

Bakmadan Geçme