Dolandırıcılar JASAT'tan Kaçamadı

Kastamonu'da ikamet eden 1 kişiyi dolandırarak altınlarını ve 6 bin TL parasını alan şahıslar, Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Düzce'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Hanönü Akçasu köyünde ikamet eden A.Ö isimli şahsın evine gelen ve kendisini jandarma personeli olarak tanıtan kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından babasına ait nüfus cüzdanını bulduklarını ve nüfus cüzdanının hırsızlık olayında kullanıldığını belirtti. Şüpheli şahıs A.Ö.’den evde bulunan altınların hırsızlık olayında çalınan altınlar olup olmadığının tespit edilmesi beyanıyla 1 adet altın set (kolye, bileklik, küpe, tektaş yüzük ve küpe), 6 adet bilezik, 1 adet bileklik, 1 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın ve 6 bin TL para alarak dolandırdı. 

Mağdur şahsın olayı jandarmaya bildirilmesi üzerine; Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucu şüpheli şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak çalışmalar sonucu Düzce ilinde yakalandı.

Şüpheli şahıslara ait araç ve ikametlerinde yapılan aramada dolandırıcılık olayına konu malzemeler ele geçirilerek mağdur A.Ö. isimli şahsa teslim edildi. Dolandırıcılık olayına karışan E.S., E.P. ve T.Y.F.A. isimli şahıslar Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Bakmadan Geçme