Doğal Bir Antibiyotik: Sirke

Son yıllarda her alanda popülerlik kazanan sirke vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Kastamonu'dan Yöresel Ürünler Ltd., Yakupağa Çekme Helva iş yerinin sahibi Murat Çıvgın hem sağlık hem de temizlik ürünü olarak kullanılan sirkenin yararları ve içeriği hakkında bilgiler verdi.

Sirkenin doğal bir antibiyotik olduğunu belirten Murat Çıvgın;“ Kastamonu da yetişen bu alıç ve dağ elmasından yapılan bu özel sirkeler sağlık için oldukça etkili. Bu sirkeler bir yıl fermantasyonunu tamamladıktan sonra satışa çıkmaktadır. Tamamen doğal bir üründür. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi bulanmamaktadır. Aroması ve lezzetinin dışında sağlık için çok önemlidir. Sindirim sistemi için sirkeler zaten çok faydalıdır. Alıç sirkesi tam bir kalp ve damar dostudur. Acı elma sirkesi yine tokluk hissi verdiği için diyet programlarında ve detoks sularında oldukça sık tüketilmektedir” dedi.Doğal Bir Antibiyotik: Sirke

‘Vatandaşlar Doğal Ürünleri Her Alanda Kullanmaya Daha Dikkat Ediyor’

Günümüzde sirkeye karşı talebin fazla olduğunu belirten Murat Çıvgın; “Doğal sağlık için tercih edilen en popüler sirke türüdür. Birçoğu bilimsel kanıtlarla desteklenen çok sayıda faydası vardır. Elma sirkesinin faydaları arasında; kilo vermeyi hızlandırma, kolesterolü düşürme, enfeksiyonlarla savaşma, kan şekeri kontrolü ve şeker hastalığının diğer belirtilerini yatıştırma gibi önemli yararlar sayılabilir. Son zamanlarda doğal ürünlere karşı talep oldukça fazlalaştı. Vatandaşlar doğal ürünleri her alanda kullanmaya daha dikkat ediyor. Özellikle bu zamanlarda sirkeye karşı rağbet çok fazla. Çünkü sağlık alanından tutun hijyen alanlarına kadar her yerde tüketilen ve kullanılan bir ürün haline geldi. Zaten sirkeler turşuların olmazsa olmazıdır. Özellikle ev hanımların asla vazgeçmediği sirkelerden b2 tanesi acı elma sirkesi ve alıç sirkesidir” ifadelerini kullandı.

Özel Haber
Yorumlar 1
Jale 27 Temmuz 2024 10:18

NEDEN..? sokak köpeklerine deger verenler İNSAN hayatı için bu kadar duyarlı olmadı ? ÖLEN ve SAKAT kalan çocuklar,yaşlılar için tepki bile vermediler.Şimdilerde bazı tv kanalları her gün olan köpek saldırılarını bilerek haber yapmıyor.bu vahşi sokak kopeklerinden bıktık.HEPSI TOPLANSİN..Yeter artık..

Bakmadan Geçme