Doç. Yavuzoğlu, AB Projesinde Görev Aldı

Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Tor yürütücülüğünde sürdürülen Ecoprint in Nature adlı AB projesinde araştırmacı olarak görev alan Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Firdevs Müjde Gökbel Yavuzoğlu projenin üçüncü aktivitesinde yer aldı.

Söz konusu aktivite, proje ortağı olan Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi ev sahipliğinde Polonya’nın Varşova kentinde gerçekleştirildi. Söz konusu faaliyet, Orman Araştırma Enstitüsü ve Orman Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Doç. Firdevs Müjde Gökbel Yavuzoğlu, Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Tor ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine mensup Dr. Öğr. Üyesi Senem Yetgin ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nde görevli Öğr. Gör. Tuba Külçe ile birlikte aynı projede yer almaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Proje kapsamında dezavantajlı kadınların ekoloji kavramı ile ilgili bilinçlenmelerinin ve ekolojik baskı yöntemlerini öğrenerek kendi işlerini kurabilmelerine olanak tanınmasının büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme