Dikmenli'ye Gençlik Spor Dokunuşu

Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü GMG Kastamonuspor'un Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'yle yakından ilgileniyor.

Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürlüğü GMG Kastamonuspor’un Kuzeykent Mahallesi’nde yer alan İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’yle yakından ilgileniyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ın talimatıyla GMG Kastamonuspor Tesisleri sahasında bakım çalışması gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl zemindeki bozulma nedeniyle büyük sıkıntı yaşanan tesislerde son yapılan çalışma Kırmızı-Siyahlılara ilaç gibi geldi. 

‘Desteğimizi Sürdüreceğiz’

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak: “Güzel ilimizi TFF 2’nci Lig’de başarıyla temsil eden GMG Kastamonusporumuza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. Bu sezon Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimize yürekten başarılar diliyorum. Başta Başkanımız Sayın Cengiz Aygün olmak üzere tüm yönetim kuruluna, teknik kadroya, futbolcularımıza ve idari personelimize başarılar diliyorum” dedi.

‘Tüm Kurumlara Örnek Olmasını Diliyorum’

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün ise: “Sayın İl Müdürümüzün desteğini her zaman yanımızda hissettik. Tesis sahamızda gerçekleşen çalışma bizler açısından çok değerli. Sayın İl Müdürümüz ve ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu desteğin tüm kurumlarımıza da örnek olmasını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme