Derdiyok, Tosya Devlet Hastanesi'ni İnceledi

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Tosya Devlet Hastanesi'nde ve görev yapan personelleri ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Tosya Devlet Hastanesi’nde görev yapan personelleri de ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu.

Görüşme Yapıldı

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Derdiyok, ziyarete eşlik eden Başhekim Uzm. Dr. Şahan Şahinkaya, Başhekim Yardımcısı Dr. Dr. Ahmet Karakuş, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Uzbilgin ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özen Yılmaz nezaretinde; Tosya Devlet Hastanesi yöneticileri ve görev yapan personelleri ile de düzenlenen toplantıda görüştü.

Derdiyok; hastanede sunulan sağlık hizmeti ile güncel faaliyetler ve ileriye dönük planlamalar hakkında bilgi alışverişi ile katkı sağlayacak ve daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine istişarelerde ve değerlendirmelerde bulundu. 

 

Bakmadan Geçme