Derdiyok Tosya'da İncelemelerde Bulundu 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Tosya Devlet Hastanesi'nde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay ile birlikte, Tosya İlçe sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, 42 Nolu ASM, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Tosya Devlet Hastanesi’nde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü, ziyarete eşlik eden Tosya İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Karakaş, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şahan Şahinkaya, Dr. Ahmet Karakuş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özen Yılmaz‘ında katılımları ile İlçe Sağlık Müdürlüğü faaliyetleri ile 42 nolu ASM ziyaretinde ASM‘nin son durumu hakkında bilgi alarak, ASM’de daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı elemanlarıyla bilgi alışverişi ve istişarelerde bulundu. 

İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında, Tosya Devlet Hastanesi’ne geçen İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şahan Şahinkaya, Dr. Ahmet Karakuş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özen Yılmaz ile hastaneye tedavileri için başvuran ve yatarak tedavi gören vatandaşlar ile de tek tek görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletip hastanenin fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi alarak hastaneye katkı sağlayacak projeler ve daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine bilgi alışverişi ve incelemelerde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme