Derdiyok, Rehabilitasyon Merkezi'ni İnceledi

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberindeki heyet Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ve görev yapan personelleri de ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Yıldırım ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ve görev yapan personelleri de ziyaret ederek hastanede incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Derdiyok, ziyarete eşlik eden Başhekim Uzm. Dr. Davut Döner, Başhekim Yardımcısı Dr. Salih Savaş Çakır, Başhekim Yardımcısı Dr. Seyit Sert, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Durgut, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seçil Nakıpoğlu, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Sabri Tuncay ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mürüvvet Aslan nezaretinde; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ve görev yapan personeller ile de düzenlenen toplantıda görüştü.

Hastanede sunulan sağlık hizmeti ile inşaatı devam etmekte olan yeni Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin güncel durumu, planlamaları hakkında bilgi alışverişi ile katkı sağlayacak ve daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunarak hastanede ziyarette bulundu.
Derdiyok, Rehabilitasyon Merkezi'ni İnceledi

Bakmadan Geçme