Derdiyok, İnebolu'da İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve beraberindeki ekip İnebolu'da incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek hizmetleri başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte İnebolu Devlet Hastanesi ve görev yapan personelleri de ziyaret ederek İnebolu’da incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Derdiyok, ziyarete eşlik eden İnebolu Devlet Hastanesi Başhekim V. Dr. Ali Dinçer, İdari Mali İşler Müdürü Metin Gürel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Seher Yıldırım ve İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Hakan Sarımehmetoğlu nezaretinde; hastanede tedavileri devam eden vatandaşlarla görüşmesi sonrasında, görev yapan hekimleri ve tüm personeller ile de düzenlenen toplantıda görüştü.

İnebolu Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmeti için, İnebolu Devlet Hastanesi’nin fiziki, personel ve tıbbi güncel durumu, faaliyetleri, sunulan sağlık hizmeti  hakkında bilgi alışverişi ile katkı sağlayacak ve daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunarak İnebolu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Hastane ziyareti sonrası, İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ve İnebolu Devlet Hastanesi Başhekim V. Dr. Ali Dinçer ile birlikte İnebolu İlçe Kaymakamı Necdet Uçar’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

 

Bakmadan Geçme