Derdiyok İncelemelerini Sürdürüyor

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu ile birlikte Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü, Beyaz Altın Aile Sağlığı Merkezi ve Taşköprü Devlet Hastanesi'nde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde, İlçe Sağlık Müdürü Vekili Dr. Merve Karagül ve Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet binasında sağlık hizmeti sunan Beyaz Altın Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Aile Hekimi Dr. Nursel Asiltürk, Aile Hekimi Dr. Kıvanç Özdemir, Aile Hekimi Dr. Kadir Kürşat Önder, Aile Hekimi Dr. Fatih Yıldıray Çınar ve Aile Hekimi Uzm. Dr. Aslı Hilal Yılmaz Yücel ve tedavileri için Aile Hekimlere başvuran vatandaşlar ile de görüştü.

Derdiyok, İlçe Sağlık Müdürlüğü faaliyetleri ile ASM’nin fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi alarak, ASM’de daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanlarıyla sohbet ederek bilgi alışverişi/istişare ve incelemelerde bulundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında, Taşköprü Devlet Hastanesi’ne geçen İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Hüseyin Bıyıklı ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Rabia Baş ile bir araya gelerek, hastanenin fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi alarak hastaneye katkı sağlayacak projeler ve daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine hastane yöneticileri ile istişarelerde bulundu. 

Sağlık tesislerine yapılan ziyaretlerin ardından, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu, Taşköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Hüseyin Bıyıklı ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Rabia Baş ile birlikte Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme