Derdiyok İncelemelerini Sürdürdü

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay Devlet Hastanesi ve Azdavay 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Azdavay Devlet Hastanesi ve Azdavay 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde, Azdavay Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Rıdvan Sarıkaya ve İdari ve Mali İşler Müdürü Yusuf Bozkurt nezaretinde; tedavileri için Azdavay Devlet Hastanesi’ne başvuran vatandaşlar ve tedavilerine hastanede yatarak devam edilen vatandaşlarla da sohbet edip tedavileri hakkında görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, Azdavay Devlet Hastanesi faaliyetleri ile fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi alarak, hastanede daha kaliteli hizmet sunumu için yapılacaklar üzerine hastane yöneticileri ve görev yapan personeller ile sohbet ederek bilgi alışverişi/istişare ve incelemelerde bulundu. 

Ziyaret sonrasında ileriye yönelik olarak sağlık hizmetleri planlamasında kullanılacak yeni hizmet binalarına yönelik arsa alternatifleri ve durumları hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Derdiyok, sonrasında Azdavay 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna geçerek, görev yapan personeller ile de görüşerek istasyona ait faaliyetler ve son durum hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.
 

Bakmadan Geçme