Derdiyok, Çatalzeytin'de İncelemelerde Bulundu

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu ve İnşaat Mühendisi Serkan Otçu ile birlikte Çatalzeytin’de yapımı hızla devam eden ve sona yaklaşılan Merkez Mahallesinde 3 bin 80 m2 alan üzerine, bin 298 m2 oturum alanına sahip, fiziki gerçekleşmesi yüzde 95 olan, yeni Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanında, ziyarete eşlik eden İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Gence ve yapımı üstlenen yüklenici firma yetkilileri nezaretinde denetim ve incelemelerde bulundu. 

Denetimlerde,  Çatalzeytin Devlet Hastanesi’nin devreye alınabilmesi, eksikliklerin giderilmesi, hastanenin aşırı yağış ve sel gibi felaketlerden etkilenmemesi için DSİ 23’üncü Bölge Müdürü Yasin Devrim ve Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir ile birlikte yerinde teknik incelemelerde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Teknik incelemeler neticesinde, en kısa sürede hizmet sunumuna başlaması planlanan Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’nin, arka cephesinde aşırı yağışlara karşı önlem alınması ve çalışma yapılmasına karar verilmiş olup, Vali Meftun Dallı ile Çatalzeytin Kaymakamı Tolga Tanış’ın da destekleriyle çalışma başlatılacak. Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok bu kapsamda 2 ay önce göreve başlayan Çatalzeytin Kaymakamı Tolga Tanış’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi, yeni hastanenin ivedilikle açılması ve yapılacak işlerle ilgili bilgi verdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme