Derdiyok, Çatalzeytin'de İncelemelerde Bulundu

Kastamonu Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve beraberindeki heyet, Çatalzeytin 'de sağlık kuruluşlarına incelemelerde bulundu.

Kastamonu Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Çatalzeytin Entegre İlçe Devlet Hastanesi’nde, Çatalzeytin İlçe Toplum Sağlığı Merkezi’nde ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görev yapan personelleri de ziyaret ederek, yapımı hızla yükselen Yeni Entegre İlçe Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Çatalzeytin Entegre İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay ve İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Gence nezaretinde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, geçtiğimiz aralık ayında riskli gebelik şüphesiyle acil olarak Çatalzeytin Devlet Hastanesi’ne getirilen vatandaşın, Mekonyum Aspirasyonu ve Kordon Dolanması tespit edilen zorlu doğumunda, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi bünyesindeki kısıtlı imkanlarla, yaptırılan doğum sonrası, doğumda tecrübesi ile büyük rol oynayan Ebe Hayriye Özdemir ve Hastane Yönetimi adına Başhekim Dr. Anıl Kutlubay’a teşekkür belgelerini takdim etti. 

Ayrıca Derdiyok, görev yapan tüm sağlık personellerle de sohbet ederek, Merkez Mahallesi’nde 3 bin 80 m2 alan üzerine, bin 298 m2 oturum alanına sahip, Fiziki gerçekleşmesi yüzde 95 olan ve Ocak ayında Sağlık Bakanlığı Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından kontrolü yapılarak, komisyon kararına göre geçici kabulü yapılacak olan Çatalzeytin Entegre İlçe Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme