Derdiyok, Abana'da İncelemelerde Bulundu

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Abana İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Abana İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Halit Köse, İdari Mali Hizmetler Müdürü Uğur Yiğitsoy ve İlçe Devlet Hastanesi Hizmet binasında sağlık hizmeti sunan Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan personeller ile bir araya gelerek düzenlenen toplantıda personelin talepleri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Hastane, TSM ve ASM faaliyetleri ile sağlık tesislerinin fiziki, personel ve tıbbi son durumu hakkında bilgi alarak, daha kaliteli sağlık hizmet sunumu için, sağlanacak katkılar hakkında hastane yöneticileri sohbet ederek, ileriye dönük olarak yatırımların uygulanabilirliği üzerine, Abana’da uygun olabilecek arsa ve saha tespiti için incelemelerinde bulundu.

Derdiyok, sağlık tesislerine yapılan ziyaretlerin ardından, göreve yeni başlayan Abana Kaymakamı Hilal Buse Ünal’a makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletip, Abana’nın sağlık faaliyetleri ve ileriye dönük yatırım projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Derdiyok, kaymakamlık ziyareti sonrası Abana Belediye Başkanı Seda Oyar’ı makamında ziyaret ederek şahsında semt polikliniği ve hastaneye ulaşım için sağlanan servis hakkında belediye olarak verdikleri sağlık hizmetleri desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme