Daday'da 100 Fidan Dikildi

Daday'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Yumurtacılar Göletinde belirlenen alana 100 fidan dikildi.

Daday'da 100 Fidan Dikildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen fidan dikim törenine Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, ilçe protokolü, emekli ve görevli öğretmenler katıldı.

İlk fidanı dikerek can suyunu veren Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle fidan dikimi gerçekleştirdik” dedi.

Kaymakam Yıldırım, dünyanın ve çevrenin daha güzel, daha yeşil olması için güzel bir faaliyet olduğunu belirterek, Orman İşletme Müdürlüğü’ne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Öğretmenlerin Onuruna Yemek Verildi

Ayrıca; Daday’ın emekli öğretmenlerinden Yunus Erdoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenlerin onuruna Çömlekçiler At Çiftliği’nde yemek programı düzenledi. 

Düzenlenen programa Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Canberk Herek, İlçe Emniyet Amir V. Ogün Günalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, İlçe Milli Eğitim Personelleri, emekli ve görevli öğretmenler katıldı. 

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme